طرز تهیه فالوده

طرز تهیه فالوده

مواد لازم : شکر 300گرم – آب 600 میلی گرم – گلاب 800 میلی گرم – جوهر لیمو یک قاشق چایخوری – دانه هل سبز 10 دانه – نشاسته گل 200 گرم یا نودل نشاسته – آب یک لیتر .
اول شربت فالوده را بروش ذیل آماده می کنیم
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و هم میزنیم سپس جوهرلیمو را با دوقاشق سوپ خوری آب حل کرده و به آم اضافه می نماییم تا درصورت نگهداری در دمای پایین شکرک نزند پس از آن گلاب و هل را اضافه می کنیم .تا با شربت تهیه شده به جوشد و شربت غلیظ گردد.
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد.
خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیف آن را در آب سرد که بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با کفگیر برداشته وبا پودر یخ و شربت از قبل آماده شده ، مخلوط و سرد کنید، یا آن که برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه فالوده

ما از کوکی ها برای نمایش بهتر و سریعتر سایت استفاده میکنیم . برای استفاده این وب سایت از کوکی ، لطفا با تایید این موضوع به ما این اجازه را بدهید مشاهده قوانین. من این سایت را تایید میکنم تایید